ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τρόποι Αποστολής
Η εταιρεία μας πραγματοποιεί αποστολές σε όλη την Ελλάδα, μέσω συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών, σε πολύ οικονομικές τιμές, μέχρι το πεζοδρόμιο του σπιτιού σας.

 

Για αποστολές εντός Αττικής τα προϊόντα κατά την αποστολή τους είναι ασφαλισμένα στο 100% της αξίας τους. Οι συσκευασίες και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να παρέχουν την μέγιστη δυνατή προστασία και ασφάλεια. Για τον λόγο αυτό εσείς παραλαμβάνετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας, ακριβώς στην ίδια εργοστασιακή και άριστη κατάσταση στην οποία αυτά ευρίσκονταν στην αποθήκη μας.

 

Για οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Ελλάδος, έχουμε εξασφαλίσει με συνεργαζόμενες μεταφορικές, την καλύτερη δυνατή τιμή για εσάς. Για να μάθετε το κόστος μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο, να μας στείλετε μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Σε κάθε περίπτωση μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την αποστολή με μεταφορική εταιρεία που επιθυμεί ο πελάτης ύστερα από σχετική συνεννόηση.

 

Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Ελπίζουμε να μας προτιμήσετε για την αγορά σας και είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα προϊόντα μας και την εξυπηρέτηση μας.