Marketing/ 15 Νοεμβρίου, 2019/ Blog

Χρειάζεστε ζεστό νερό, ο χρόνος πιέζει και πρέπει να περιμένετε ώρα. Αν αγοράσεις ηλιακό θερμοσίφωνα ARTAVIL η ταλαιπωρία ανήκει στο παρελθόν.

Η ARTAVIL σου δίνει τη λύση με τους πιο οικονομικούς , αποδοτικούς , αξιόπιστους και φιλικούς στο περιβάλλον ηλιακούς θερμοσίφωνες. Για να επιλέξετε μάλιστα τον κατάλληλο , σας απαντάμε σε ερωτήσεις που θα σας βοηθήσουν να μάθετε και να κάνετε την καλύτερη για σας επιλογή.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ;

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας στην ουσία είναι ηλιακός συλλέκτης που επεξεργάζεται την ενέργεια του ήλιου από το φως , τη θερμότητα και τις ακτίνες , για να θερμάνει το νερό απευθείας. Στηριζόμενος σε μια ανανεώσιμη πηγή ενέργειας καθίσταται φιλικός στο περιβάλλον μειώνοντας την κατανάλωση άνθρακα και οικονομικός συγκριτικά με τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα.

ΠΟΣΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ;

Η αγορά ενός ηλιακού θερμοσίφωνα μπορεί να σας εξοικονομήσει αρκετά χρήματα. Βέβαια βασικός παράγοντας είναι ο τόπος διαμονής και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν . Γενικότερα όμως ο ηλιακός θερμοσίφωνας μπορεί σε καθημερινή βάση να καλύψει 80% των αναγκών σε ζεστό νερό, μειώνοντας το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος και κάνοντας απόσβεση της αγοράς του.

ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας ως συλλέκτης και επεξεργαστής του ηλιακού φωτός λειτουργεί με την ηλιακή ενέργεια. Όταν όμως οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν, αν έχετε επιλέξει ηλιακό διπλής ενέργειας , το νερό θερμαίνεται και με ηλεκτρική ενέργεια .Σε περίπτωση που υπάρχει και εγκατάσταση καλοριφέρ με τον ηλιακό τριπλής ενέργειας , θερμαίνετε το νερό και από το νερό του κυκλώματος του καλοριφέρ.

ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ Ο ΗΛΙΑΚΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ Η’ ΕΝΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ;

Το καλοριφέρ ή εναλλακτικά συστήματα θέρμανσης επιλέγονται σε δυσμενείς συνθήκες όπου και λειτουργούν συμπληρωματικά.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΥΠΟΙ ΗΛΙΑΚΩΝ;

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες χωρίζονται σε διάφορους τύπους ανάλογα με τη χωρητικότητα του μπόιλερ, το υλικό ,τις διαστάσεις και τις πηγές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν.

Share this Post