Marketing/ 22 Μαρτίου, 2023/ Blog

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες είναι ο καλύτερος και φιλικότερος προς το περιβάλλον τρόπος για να θερμάνετε το νερό στο σπίτι ή την επιχείρηση σας. Πόση ώρα όμως χρειάζεται ο ηλιακός θερμοσίφωνας για να το ζεστάνει;

Και τι κάνει τους ηλιακούς θερμοσίφωνες Artavil να ξεχωρίζουν από όλους τους άλλους ; Ας αναλύσουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτές τις συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας.

Πόση ώρα ζεσταίνει ο ηλιακός θερμοσίφωνας;

Ο χρόνος που απαιτείται για να ζεσταθεί το νερού σε έναν ηλιακό θερμοσίφωνα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το μέγεθος του μπόιλερ, η θέση του ηλιακού συλλέκτη, η συντήρηση του και η ποιότητα του ηλιακού φωτός.

Σε γενικές γραμμές, τα περισσότερα σπίτια μπορούν να περιμένουν να έχουν ζεστό νερό μέσα σε 4-6 ώρες όταν χρησιμοποιούν έναν ηλιακό θερμοσίφωνα στην Ελλάδα με το κατάλληλο μέγεθος.  Αυτό μπορεί να είναι λιγότερα γρήγορο από τα παραδοσιακά ηλεκτρικά συστήματα ή τα συστήματα που λειτουργούν με φυσικό αέριο, αλλά σίγουρα είναι πιο οικονομικό!

Ένας τυπικός ηλιακός θερμοσίφωνας Artavil χρειάζεται 1-3 ώρες για να φτάσει στη κατάλληλη θερμοκρασία, ανάλογα πάλι με το μέγεθος της δεξαμενής, τη θέση του συλλέκτη απέναντι στον ήλιο και την ποιότητα του ηλιακού φωτός. Σε μια ηλιόλουστη καλοκαιρινή ημέρα, ένα boiler 160 λίτρων συνήθως φτάνει στη μέγιστη θερμοκρασία της σε μόλις 1 ώρα, ενώ ένα των 200 λίτρων μπορεί να χρειαστεί έως και 1 ώρα και ένα τέταρτο.

Γιατί να επιλέξετε την Artavil

Η Artavil προσφέρει μερικές από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες ηλιακής θέρμανσης νερού στην αγορά. Οι ηλιακοί συλλέκτες μας διαθέτουν ένα καινοτόμο σύστημα ανακλαστήρων που τους βοηθά να απορροφούν περισσότερο ηλιακό φως και να αυξάνουν την απόδοσή τους έως και 20%.

Τα μπόιλερ είναι επίσης εξοπλισμένα με ένα προηγμένο σύστημα μόνωσης που διατηρεί το ζεστό νερό ζεστό το διπλάσιο χρόνο από τα συμβατικά, ακόμη και κατά τους χειμερινούς μήνες. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα ξεμείνετε ποτέ από ζεστό νερό!

Επιπλέον, όλα τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά που αντέχουν σε ακραίες θερμοκρασίες. Αυτό διασφαλίζει ότι ο ηλιακός θερμοσίφωνας Artavil θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

Τι γίνεται με την εγκατάσταση;

Η Artavil παρέχει στους πελάτες λεπτομερείς οδηγίες εγκατάστασης, ώστε να μπορείτε να εγκαταστήσετε το δικό σας σύστημα γρήγορα και εύκολα. Αν προτιμάτε επαγγελματική βοήθεια, προσφέρουμε έμπειρους τεχνικούς που μπορούν να έρθουν στο σπίτι ή την επιχείρησή σας και να εγκαταστήσουν τον ηλιακό για εσάς σε ελάχιστο χρόνο.

Για ζεστό νερό σε λίγη ώρα επιλέξτε Artavil

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να μειώσετε το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας, εξοικονομώντας χρήματα και βοηθώντας ταυτόχρονα το περιβάλλον.

Με την προηγμένη τεχνολογία μας, ένας ηλιακός Artavil ζεσταίνει το νερό σε μια ώρα κατά τους περισσότερους μήνες του χρόνου στην Ελλάδα. Γιατί λοιπόν να μην το δοκιμάσετε σήμερα και να απολαύσετε όλα τα οφέλη της χρήσης ενός ηλιακού θερμοσίφωνα Artavil;

Share this Post